Välttämätön ainesosa sicilialaisessa keittiössä. CONSERVE CONTI valmistaa niitä käsityönä, kuten ennen vanhaan, samalla intohimolla ja kokemuksella. Ihanteellisia salaattien rikastamiseen, kalapohjaisten ruokien maustamiseen, mutta myös kekseliäiden pastasalaattien valmistamiseen.
Mustia tai vihreitä oliiveja suolaliemessä 3100 g (Kg 3,1), 300 g, 1 kg ämpärit, 5 kg ämpärit. Suolattuja kokonaisina tai murskattuja. Oliivimme ovat sertifioituja luomutuotteita, kasvatettu omilla oliivitarhoillamme, ilman torjunta-aineita, käsin kerätty rakkaudella ja omistautumisella.
Vuodesta 1904 Cuscunà-yhtiö on viljellyt ja valmistanut ekstra-neitsytoliiviöljyä ja suolaliemessä olevia oliiveja, mustia ja vihreitä. Kaikki tuotteemme ovat sertifioituja ja tarkastettuja, jotta voimme taata parasta asiakkaillemme.
Neljässä sukupolvessa olemme tarjonneet huippulaatuista tuotetta, jota viedään eri maihin ympäri maailmaa!
Kyseessä ovat Helix Aperta -lajin etanat, joissa on tyypillinen valkoinen korkki. Ne ovat erittäin kysyttyjä etanoita ja niitä pidetään herkullisena ruokana koko Apuliassa, ja ne ovat monien perinteisten ruokien kohteena. Yksi yleisimmistä variaatioista on seuraava: etanat pestään, korkki poistetaan ja ne liotetaan vedessä. Kattilassa kuullotetaan runsaasti viipaloitua sipulia ekstra-neitsytoliiviöljyssä; sen jälkeen lisätään suolaa, pippuria, hyvin valutetut etanat ja muutama laakerinlehti. Kypsennetään kovalla lämmöllä, ja kun öljy alkaa jälleen nousta pinnalle, kaadetaan lasillinen roseviiniä ja annetaan sen haihtua. Mausta suolalla ja tarjoile kuumana.
TUOTTEEN OMINAISUUDET JA MYYNTIEHDOT
100 % luonnolliset etanat, joista on jo poistettu epäpuhtaudet, valmiina kulutettavaksi
Alennuskausi: saatavilla ympäri vuoden
Pakattu 1 kg - 5 kg laatikoihin.
Minimitilaus: 500 kg